Dagens Wills

 
Idag for vi bara ut och busade på travbanan, W och jag. Fast hon ville hellre in på ridbanan först, haha? Knasponny..
Men shit vad glad hon blev när hon fick springa lite! Huvudet mellan frambenen och massor med små glädjeskutt ♥ Men jag är glad att hon inte drog på mer än så, hennes riktiga bockar har man ingen chans mot.. ;)
 
Det kändes som att hela hon bara bubblade, så fort jag kortade tyglarna lite så ville hon iväg, haha! Ändå var hon lugn och avslappnad hela vägen, och lyssnade grymt bra på mig. Det var en väldigt nöjd häst och ryttare som gick tillbaka till stallet efteråt! Pussade henne godnatt och gjorde kvällsfodringen med Ina. Imorgon är det back to basic, måndag och skola. Ingen söndagsångest här inte!

Hösten 2014 - let's kick some ass

Jag är lite rädd för den här pepp-på-livet-feelingen jag har hamnat i just nu. Sist jag kände samma känsla så tvärvände allt. Not this time, hoppas jag.
 
Jag är SÅ pepp på hösten och min gymnasietid. Jag behövde verkligen en ny start och bryta det gamla mönstret. Och well, det fick jag, big time! Tog min ponny och flyttade 170 mil söderut, till en stad jag aldrig satt min fot i tillsammans med människor jag knappt vet vad de heter. Det bästa av allt är att jag verkligen har insett att det är det här jag vill göra. Leva och andas häst. Jag trodde att det skulle bli jobbigt och att jag skulle längta hem, åtminstone till en början. Jag har inte längtat hem för en sekund. Hemma finns ändå alltid kvar, right? ;)
 
Jag trivs  bra - och det här är bara början! Jag har en känsla av att de här 3 åren kommer bli bland de bästa. Hösten kommer bjuda på massor med saker som jag helst bara vill spola fram tiden till. Om några veckor ska jag ut på en spännande praktikplats. Malin Baryard och Peder Fredricson kommer hit och håller clinic. Och tävlingar. Jag kommer om någon månad äntligen få börja tävla igen!
 
Hösten 2014 - let's kick some ass
 

Stor häst?

Jag kan inte låta bli att sitta och smygkika på storhästar. Lite småsugen är jag faktiskt.. Det finns så många, väldigt fina hästar här och tanken på att kliva över den lite mer "seriösa" kanten och att inte ha någon tidspress, det lockar. Även om det skär i hjärtat. Det är något speciellt med min fina poa som får hjärtat att nästan svämma över när jag ser henne, bebis ♥
 
Men - det ska jag inte tänka på mer. Ett tag till ska jag allt ha henne! Det här året vill jag bara ha roligt och inte tänka på att prestera. Bara rida, tävla och njuta. Gasa runt och inte ta så gravallvarligt på alla pass - bara ha roligt, helt enkelt. Sedan får vi se vad som händer om drömhästen dyker upp.. ;)
 
  
Den här hästen fastnade jag för väldigt mycket när jag var på Strömsholm och jobbade. Independence, en liten, svart häst efter Indoctro - Cortez. Vi passade som handen i handsken, men vet inte om han står kvar än?
 
Skulle jag hitta en liten, svart häst med mycket motor och vilja. Ett bra scoop och go personlighet, så skulle jag nog överväga saken.. Trots allt..