Lördag morgon

Godmorgon! Det här med sovmorgon och ledighet verkar inte riktigt vara min grej. Jag vaknade helt klarvaken klockan 7 imorse, och kunde inte somna om heller. Även om jag mer än gärna sovit en timme till eller två..


// Gårdagens very fabulous ridfit //

Men istället tänkte jag ta tag i dagens to-do's. Vision är ute i hagen, boxen är mockad, höpåsarna gjorda och vattenhinken rengjord och fylld. Idag ska vi intervallträna på travbanan! Jag har inte riktigt kunnat intervallträna henne tidigare eftersom hon blivit så het och stark av det, även i makarbetet. Nu när hon funkar så bra i markarbetet tänkte jag börja introducera det lite försiktigt! Det är nyttig träning som jag tror behövs, både för konditionen och hållbarheten. Dessutom tycker hon att det är buskul, och att hålla motivationen uppe hos en häst är väl ändå bland det viktigaste?

#TGIF

Men äntligen fredag! Jag har varit så jäkla trött hela veckan och bara längtat efter helg. Det här är första gången som min helg faktiskt inte är fullbokad med jobb eller tävling. Istället ska jag passa på att tvätta schabrak och täcken, plugga av ett par uppgifter och göra andra vuxensaker. Ibland saknar jag att bo hemma och ha någon som håller koll på allt åt en.
 
 
Min plan var att rida ut idag, men regnet öser ner. Istället får Vision jobba över lite bommar och repetera vad vi har tränat på under veckan, jag tror att vi behöver det mer i dagsläget. Vi har hittat ett par svagheter som vi måste jobba vidare på innan vi kan gå vidare till nästa steg.
 
Dessutom är det sista skoldagen på 5 veckor framöver! Kan vi alla bara embrace the moment? Sista. Skoldagen. På. Fem. Veckor. Nästa vecka går jag nämligen ut på 4 veckors praktik innan höstlovet. Jag har nog aldrig varit särskilt motiverad till skolarbete och att plugga, utan har alltid varit en som älskat praktikveckorna. Att få jobba med det jag vill är för mig ren och skär kvalitetstid, och jag tror att det är precis vad jag behöver för att ladda upp batterierna. 
 
Men alla to-do's får vänta till imorgon, för idag ska jag bara njuta av fredagen. Tacokväll och idol får avrunda den här veckan! Fredagsmys när det är som bäst. 

It's driving me insane how I can't have you

Godmorgon torsdag! Från ett regnigt Kungsbacka. Jag startade dagen på bästa sätt med morgonfodring, en latte och allmänt feelgood. Det var hur skönt som helst att vakna utvilad trots en sen kväll igår! Idag är det hoppträning med Vision på schemat, och sedan tänkte vi ta en tur förbi Svensk Ridsport innan jag dyker ner i skolböckerna. Jag hoppas på att få byta in min sadel, och uppdatera mig till en Prestige X-Meredith. Jag älskar min Meredith, dock börjar den bli lite sliten och jag skulle nog behöva en mindre storlek.
Igår var det ju premiär för Bonde Söker Fru. Vi hängde hos Pontus för att stötta honom, allas favoritbonde! Kollade ni? Jag brukar inte följa det annars, men detta måste ju bli den bästa säsongen. Det kommer bli galet roligt i vilket fall, pinky promise på att ni inte vill missa det!
 
Nu kickar vi denna dag, ha en fin torsdag!