New hopes, aspirations and resolutions

Nu är det bara de sista minutrarna kvar av 2014. Sjukt egentligen.. 2014 har varit en riktig berg-och-dalbana. För det mesta har det varit rejäla nedgångar, men de få topparna har också varit bättre än förväntat. För ett år sedan trodde jag aldrig att livet skulle se ut som det gör just nu.
 
 
Jag hoppas på ett 2015 med fler medgångar än motgångar, är det inte dags nu?
Hur som helst ska jag göra 2015 så bra jag möjligtvis kan! Vad det sedan har att erbjuda, får vi se.
 
Nyårslöften är ju en hyfsad klyscha, håller max en vecka. Ändå fortsättar man med dom.. och det kommer jag göra, även i år! Däremot kommer jag ta det betydligt mer seriöst. När jag slår upp ögonen imorgon vill jag känna mig som en ny människa.
 
Jag..
  • .. ska leva ett hälsosammare liv. Jag har alla förutsättningar här och en riktigt fin häst i stallet. Men hur ska jag kunna matcha henne, om inte jag är minst lika bra - och framförallt orkar? Jag vill utvecklas mycket snabbare, och för det krävs en bättre fysik. En bra kost, regelbunden träning och ordentligt med sömn.
  • .. ska våga mer! Kom igen, man får inget i livet om man inte kämpar för det. Våga ta plats, våga vara den jag är, våga ta kontakt. Vad som helst! Men jag ska inte avstå något för att jag inte vågar, eller låsas i vad andra ska tyckaSå oldchool.

Jag har ett gäng resultatmål också att sätta, men de tar vi senare. Nu ska jag gå ut och andas in det nya året, mot nya framgångar och förhoppningsvis ett bra år!

Just nu: ArlandaVisst har Kiruna sin charm, men jag trivs fan så mycket bättre i Kungsbacka! Mamma och Peter följer med mig ner över nyår, och har precis ätit middag på O'Learys. Känns som evigheter innan planet till Göteborg går, men det ska faktiskt bli skönt att komma "hem". En vecka räckte för att påminna sig om en stor anledning till att det inte var särskilt svårt att flytta därifrån. 

Det finns nog ingen stad som är så full i skitsnack. En vecka räckte för att det genast skulle snackas en massa skit och börja spridas fula jävla rykten. Vuxna människor? Alltså allvarligt? Vet inte ens vad jag ska säga.. Att man fortfarande håller på så, trots att man ställt personerna mot väggen flera gånger. Hello 2014, mognadsnivå -10?

Hur som helst har jag ändå haft en bra vecka! Det har varit kul att träffa alla igen! Men nu längtar jag inte lite efter min pålle där hemma.

Hejdå Kiruna, vi får se när vi ses igen.

A heartache no one can heal

Hej! Alltså, det känns som att jag kom hem till Kiruna igår och ändå åker jag hem om bara 2 dagar. Sjukt vad tiden går. Har varit supermysigt att få vara hemma igen och träffa alla, men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till Kungsbacka och Vision. 
 
Fick rida Burga idag igen! Hon var riktigt piggelin, tacka gud för att hon är så känslig för hjälperna så det går att rida ihop henne ändå. Även fast hon studsade lite då och då och tog chansen att springa på lite så fort jag inte gjorde fyrtioelva halvhalter ;) Men hade det varit Vision hade det nog inte varit lika roligt.. haha!
 
Lite senare på kvällen åkte jag ut till pappa. Det är ju himla längesen jag var här sist, så det var nästan en liten nostalgitripp. Vi har bakat bröd och grejat lite såhär in på natten, ganska mysigt och roligt faktiskt. Till och med jag kunde ju! Fast lite sorgligt är det allt också, man tänker ju mycket på farmor och farfar. Känns så konstigt och overkligt att deras hus står tomt. Även fast det är ett tag sedan de gick bort känns det inte riktigt som att man har fattat det ännu, jag menar, de har ju alltid funnits här. På något sätt vill man ju ändå tro att de fortfarande finns här.
 
 
Min ängel, vad jag saknar dig <3