Fuck off-friday


Idag är inte min dag. Det är grått och kallt, regnet hänger i luften och jag är fruktansvärt trött. Cyklade in till Elgiganten och köpte en ny laddare till mobilen eftersom min helt plötsligt slutat funka. Kom hem för att inse att fan, sladdjäveln är ju för android.. Starkt jobbat, Ida. Bara att cykla tillbaka med den, sisådär 8 km fram och tillbaka.. Nu får jag vänta ett par dagar innan pengarna kommer tillbaka på kontot igen och jag kan köpa en ny. Underbart! Skulle helst dra täcket över huvudet och inte gå upp mer för dagen, men har två hästar att rida, Vision ska tvättas och på det har jag kvällsfodringen. Livet är för underbart vissa dagar, right?

Tävlingsabstinens deluxe

 
Nästa vecka drar mina vänner, tävlingsvänner och konkurrenter till Luleå på årets roligaste tävling för oss norrlänningar. (Edit: Äkta norrlänningar bor norr om Piteå) Kurirenmästerskapen. Jag är, på riktigt, avundsjuk. Här har jag ridit några av mina absolut bästa rundor, haft mina bästa meetings och framförallt - haft förjävla roligt. Det är nästan så jag överväger att beställa en transport upp, ta med mig W och vara med. Bara för att jag vill det så himla gärna. 
 
Efter nästan ett halvårs (och mer blir det) tävlingsuppehåll slår abstinensen på max. Inte förrän tidigast nästa år blir det en riktig tävling på min del, och då är det slut på ponnytävlingar. Hädanefter kommer jag fightas på banorna med 20-plussare, rida lugna, fina ärevarv och ponnyfräsandet i svängarna kommer vara ett minne blott. Shit just got serious. Nä, det kommer nog aldrig bli lika roligt - men jag hoppas att jag kommer kunna hitta någon tävling som kommer gå varje år, en sån där tävling man bara längtar efter för att den är så himla rolig. Hörde det ryktas om Gothenburg Summer Tour och Swedish Riders Trophy.. Hm?

Film från igår

 
Här är jag och Vision från igår. Vi hoppade lite, och jag försökte mest få henne att släppa i vänstersidan. Vi har massor att jobba på! Jag måste "komma ner" i sadeln mer, räta upp mig och lära mig att korta tyglarna.. Dessutom måste jag jobba med att få Vision starkare och mer lösgjord i vänstersidan. Men det känns som en bra början, och jag ser verkligen fram emot höstens och vinterns träning!