Hejdå höstlovet, hallå APL

 
Då checkar vi av höstlovet. Over and out, bye bye, sayonara och back to basic. Jag slipper däremot plugget ett par veckor till, tack och lov. Imorgon går jag nämligen ut på APL! Jag ska jobba hos Sven Ingvarsson två veckor framöver. Tror det kommer bli fett kul, jag älskar att praktisera och Måsel är precis ett sånt stall som jag hoppas få jobb på i framtiden. Nä, jag tror det kommer bli asbra. Dessutom tycker jag att det är så himla roligt och inspirerande att röra sig i de kretsarna, jag hoppas ju på att kunna vara en del av den inom ett par år.
 
Det blir tidig kväll för mig idag så jag är pigg och ready to hit stalljobbet imorgon!

Just do it


Ny vecka, ny månad, nya mål och nya möjligheter. Det började jag med att unna mig själv min första sovmorgon på två månader! Jag hade nästan glömt hur skönt det var att få vakna av sig själv och ligga kvar i sängen och dra sig.
 
Oktober började bra med motivation och perfektion. En ny häst, nya insikter och nya mål. Jag skulle till och med vilja påstå att min ridning har utvecklats - mer fokus på mig. Nu på slutet har jag fallit lite, det har slarvats med detaljer och jag har inte varit lika fokuserad. Ibland måste man bara piska upp sig själv och sopa allt vad "jag gör det imorgon" heter under mattan - november ska bjuda på ännu mer motivation, ännu mer perfektion och ännu mer detaljer. En viss landslagsryttare sa att det är detaljerna som räknas, och han om någon måste väl veta vad som krävs? Fokus på att bli så bra jag bara kan.
 
Med det ska jag gå ner till stallet, hästarna ska ut på hagpass nummer 2 och ridas, utrustning ska putsas och när jag checkar ut ikväll ska allt vara i toppskick. Motivationen är inte på topp - men jag vet att jag kommer tacka mig själv senare. Just do it.

Goodbye October...

 
Första november och lovet är snart slut. Har precis checkat av mina 14 stalltjänster, och kan unna mig en lovdag iallafall. Men jag slapp ju iallafall lunchfodringarna!.. Jag ber efter lite snö just nu. Vart f-n får alla det här höstmyset ifrån? Trött och seg, mörkt, regnigt och kallt, nja.. vet inte vad det är för mysfaktor på den, -10? 
 
Idag ska tanterna ridas ut. Vision jobbas i princip bara lösgörande just nu, och Willow? Hon ska nog få gå ett 100%-igt seriöst ridpass för en gångs skull. Jag ska bara kriga mig igenom blåsten och leriga hästar. Känner mig inte särskilt motiverad, men de där timmarna i sadeln är fett värda. Förhoppningsvis.