Jag ska skratta när du gråter

Hej bloggisen, det var inte igår. Den senaste tiden har jag funderat väldigt mycket på det här med expansion - att växa sig större, utvecklas och bli bättre. Hur gör man? Vart börjar man? Just nu är jag i ett läge där jag känner att jag hade kunnat vara så mycket bättre än vad jag är, på allt. Någonstans måste jag göra en förändring, men vad, hur och när? Jag har tagit flera steg framåt, samtidigt som jag tagit en hel del steg bakåt. Sjukt frustrerande.
 
Annars då? Jag är på praktik hos Pontus Hugosson och Jimmy Duangpradap. Det var inte riktigt vad jag hade planerat från början, men det blev bättre än vad jag trodde. Jag har fått så mycket hjälp, fått rida många olika hästar och lärt mig en hel del. Har fått se litegrann vad som ligger bakom ett hästföretag och kunnat bolla lite idéer - sjukt kul, och viktigt!
 
 
Här om dagen fick jag äran att hoppa den här fantastiska lilla hästen! En fyraåring efter Quadros. Jag börjar själv bli lite sugen på en 4-5 åring, som en påläggskalv efter Vision. Att ha en oslipad diamant i stallet att plocka fram det bästa ur och forma, det är ett arbete som alltid har lockat mig. Dessutom kan jag ju inte få bättre hjälp med det än vad jag har här.. Mamma, pappa - det är snart julafton. ;)
 
Men jag får drömma vidare om det ett tag till. Nu ska jag gotta ner mig i Lisens podd på väg till stallet! Vision ska trimmas och andra stallsysslor göras. Har legat lite på latsidan den här helgen och hamnat i dåliga vanor, så det är helt klart dags att shape up ett snäpp. Jag vill ur den här svackan nu. Hörs senare!


Mammiz    |      |   

Fina <3


Kom ihåg mig